Védőháló Egészségnap – futás az őszbe

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány az alábbi programokkal színesítette az Esztergomi Félmaraton futónap programját:

A Széchenyi tér közepén kismotoros / rolleres ügyességi feladatsort és falovacskás díjugrató pályát alakítottunk ki, emellett szabadtéri játszóházunk elengedhetetlen elemei a pingpong csúzli, a megunhatatlan vásári célbadobó, a gólyaláb, és az óriás sí is felsorakoztak.

Az időjárástól kicsit tartva a pagoda alatt állítottuk fel

játékbarlangunkat, ahol fejtörőkkel, logikai-,gondolkodtató feladatokkal, társasjátékokkal, ördöglakatokkal vártuk a családok apraját-nagyját

– továbbá az Esélyegyenlőségi fesztiválon első alkalommal bemutatkozó Próbakör Érzékenyítő Kalandpálya programunkból adtunk ízelítőt:

  • Mi van a zsákban? (érintő / tapogatós),
  • Memory párkereső (fülelő / rázogatós),
  • Ügyességi tésztafűző (kéz nélkül) játékainkkal.

– A programot kézműveskedés és óriás buborék fújás egészítette ki.

Az ovis futás után a családok örömmel vették birtokukba az EOSA játszóteret. 10 diák és felnőtt önkéntes segítette a játékot. A program az ugrálóvárral kiegészülve lett teljes.

Végül az időjárás is mellénk állt, délben ránk mosolygott az első napsugár …

Egy kiválóan szervezett, jó hangulatú lelkes rendezvénynek lehettünk gyermekprogramok tekintetében közreműködői. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a nagyszerű eseménynek.

 Galéria: